One more time, honey!

Nu ska jag krypa ner hos min viki! Som sover/medvetslös, haha!Ja... Som de flesta vet var vi på sjukhuset, men nu är vi ute igen, njuter av våren, varandra och så busar med äventy inatt:) Vill skicka en särskild till min allra bästa vän Amanda Fasth; Du är underbar. Fantastisk. Unik. Speciell. Amanda har räddat mig, och jag älskar dig över allt annat<3 Du är den bästa:) Puss på dig! (Snart kommer din "krönika", hihi) puss och godnatt alla!:*

Jesus died for somebodys sins, but not mine. I Am Cherry Valentine...


Alla hjärtans dag, idag! Så. Me and my babylove säger puss till dig, whoever you are:*
(Check out my rack!)Jag lyssnar på vackra kvinnor. Umgås med Brody, Marilyn och kurt, hah! Ingrid och Mr Grant drygar sig och hänger i köket, pfff!
My love sover som,ja, en sten? Har hyfsat hög volym på mina vackra kvinnor, men min lilla V halvsnarkar vidare... Hon är vacker när hon sover, min Viktoria<3 Jag kan dock inte sova, så jag vakar, kedjeröker och dricker starkt, svart kaffe. I muggen jag fick av Amanda, min fina.... Möjligt att insomnian beror på kaffe, men fuck it. Är i en kaffe-period, och älskar det där svarta kaffet, ihop med en cigg

Patti, PJ, Debbie och Courtney låter jag ta ton inatt. 
Mest. 
Jag sjunger med dem;
here I go and I don't know why
I fell so ceaselessly
could it be he's taking over me...
(Dancing barfoot - Patti Smith Group)
Kärlek. Ååh Patti...

Idag har jag och min vackra handlat lite, bl.a en tvärsöt plåtburk med Audrey och Breakfast At Tiffany's på, doftljus i form av cupcakes, en Tori Amos skiva & en Marilyn Manson skiva och massa godis(V's)! Vi har dessutom hämtat ett halvt ton grejer hos min mamma som ligger utspritt i hela vår lilla lya... Funderar på att städa upp skiten men hm. Det tar emot...

PJ's Angelene spelas nu och tankarna vandrar tillbaks till somaren som jag, mer eller mindre, missade.
Tänker på en speciell vecka.
Jag tror det var slutet på juni, och människorna i sick city stektes i stort sett levande.
Berny, Milo och Nicklas bodde hos oss då och det var trångt i hettan och värmen.
Jag och vik fick låna en nyckeln till en (nu saknad) väns lägenhet en vecka (ca). 
Jag vet att vi inte hade en  krona, just då. 
Det låter så sjukt nu, men en period svalt vi faktiskt på riktigt.
Ingen mat, inget ***** och GBG var mer en pizzaugn, än en stad.
Med andra ord; vi mådde inte speciellt bra.
Jag fick något slags vredesutbrott minns jag.
Pga rykten jag visste gick om mig och V...
Jag drog upp mitt linne och flashade brösten för bellevue, ute på den lilla balkongen och sa, eller halvskrek; "Vill ni så gärna ha en jävla badgirl ska ni få det!"
Haha, nu tycker jag bara det är kul, men då var jag pissed på allvar.
Och jag undrar om någon såg mig då.
23.00-00.00 någongång.
Spårvagnshållplatsen syns ju väl från balkongen... Hahaha.
V kallar sådana ryck Borderline.
Jag kallar dem för ilska....

Pepp-låten 1# framförs också av en vacker varelse; Uffie.
Hennes "MC's can kiss" kickar alltid igång mig.
Hårt.... Precis som Miss Li's "Shangri-la" (Stavning fel, antagligen).
Och Metric's "Gold Guns Girls"! Oh my...
Kärlek!

Vik är "vaken" nu,  (Hon halvsover, min sötnos, men sjunger ändå med i sabaton. Hon gillar dem, det gör inte jag, hah!)och kom på något hon läste för mighärom dagen.
Om någon facebook-grupp som protesterade mot ett moskébygge, eller dyl.
Och jag tänkte; Men vafan?! Om troende människor vill och behöver en plats att gå till så ska de väl få det? Jag menar, hur många jävla kyrkor finns det inte? Tre till fem i varje komun? Mer? Och hur många moskéer? Tre i hela sverige? Liksom. Jag är inte troende. Tror inte på gud, eller dyl. Ska jag då ta anstöt när det byggs kyrkor. Eller vara förbannad för att det över huvud tag finns kyrkor? Starta en protesterande facebook-grupp för att det ska byggas, eller för den delen, renoveras i, en kyrka? Ja, det verkar ju logiskt..? Svenska kyrkan betalar väl sin shit själva, antar jag. Och det är väl för att det är skattepengar som går till moské-bygget, som det är ett jävla liv? Eller? Har faktiskt ingen aning om hur moskéer finansieras. Men om det är skattepengar, så... Om man tänker lite, använder det man har innanför pannbenet, så inser man snart att det lägg skattade pengar på jävligt mycket mer onödiga saker än en moské. 
Eller...? Är det så att det inte är "Svenskt"? Hm. Ja... För kristendomen startade ju i sverige. Jesus från nazareth föddes ju i Säffle.... Och julgranen uppfanns av åsa-nisse. Påskharen knullade Sven-Bertil Taube och Maud Olofsson fram! Bevara sverige svensk. Skitbra idé. Bevara sverige så svenskt det bara går. Stäng gränserna. Efter ett par år råder väl inavel och vi äter havregrynsgröt morgon, middag, kväll. (Kött kan vi glömma, boskapshantering är inte ett svenskt påfund. potatis går fetbort!. Pasta, pizza, panini (Bröd, you know) också. Ja. Det mesta. För det är ju faktiskt inte svenskt och VI SKA BEVARA SVERIGE SVENSKT!
Snälla...Sverige är ju för fan uppbyggt på andra länders kulturer. Alla svenskar har i grund och botten invandrare som förfäder. Ap-människan Lucy hittades inte i sverige...
Ska man klanka ner på en religion för att den inte är "svensk", så får man änna klanka ner på alla religioner. I grund och botten är väl ingenting renodlat svenskt, när det gäller religion. Inte ens den ÅH så populära asatron... 
Argumentera gärna emot mig. Håll ännu hellre med mig. Åsikter om ämnet välkomnas!

Vackra kvinnorna som sjunger för mig: PJ Harvey, Patti Smith, Courtney Love, Debbie Harry.
By the way, Honeypie. ImCherryValentine. Remember me. And I love my Vik Von Eskapism.
Vi har alla våra alteregon. Cherry Valentine och AnnieDarling Är två av mina. Collapse och Saevio, finns också i mig. Men självdestruktivitet och vrede är sidor i mig, jag försöker undvika. Usch, De där två senaste... När de kommer fram, tar över, kan lite vad somhelst hända....Usch. Bort! Borta.

Och eftersom det är alla hjärtans dag och jag är glad bjuder jag på bilder, bilder, bilder!
Pus pus and have a nice day

Me and my lady. Och en inledande Huggis! Puss och Adjöss!

When you don't know who you are...

...And you're walking with a scar
In the places that are breaking down your mind

It's a complicated day
Busy people on their way
Mirrored buildings reflecting in your eyes

Hm. Jag tänker och funderar. HurMycket är FörMycket?
I want to walk the line.
Vart går gränsen?
Men vart drar man denna, för mig, förvirrande linje?
Ska man vara, som jag är nu, ganska mån om det privata i bloggen? Ösa kärleksförklaringar över de man älskar högt så högt, trots att alla vet det (men what the fuck do i care?), bara för att de betyder, censur-återminnas med ett par, tydligare eller otydligare, subtila antydningar, blablablabbla lite om tråkig vardag, peta in lite egoistiska alt. kärleksmumsiga bilder osv...? Lämna ut ganska lite, även när man faktiskt "lämnar ut"? Men det sättet känns som... En halvlögn. Byta stil?

Sick city sometimes
Sick city in your mind
Sick city sometimes
Sick city left you way behind

Eller ska man låta känslorna vara det som hamnar på nätet?
(Jag vet att deras nattsömn bär dem. Jag vet att golvet bär mig. Stentrappan, de döda löven, den smältande snön bär mig. Att stigens lera bär mig. Men den smältande isen. Den bär mig fan inte. Isen skulle bli det sista jag gör ett hål i. Det sista som inte orkar bära mig. En sista trasighet ska jag... osv osv You get the pic. Fast det där var ju förfärligt nattsvart iof, hah! Inte det direkt aktuella känslotillståndet.)
Ge bloggen någon slags korsning mellan hobby-poetism, psykolog-samtal, romantik, dagboks-sidor och vardagskomplikationer i valfri ton? Don't get me wrong. Sådana bloggar, eller ja, texter(!), är oftast både vackra, intelligenta, välformulerade, intressanta och/ eller prickar vad man själv känner men inte kan sätta ord. Läsvärda, som få bloggar är. Men hur skillad är jag på att skriva läsvärda känslotillstånd? Kanske "ganska så" till "helt", oskillad.

Throught the paper and the trash
All the needles and the cash
Side by side with the man in the big car

Then it turns the dead of night
And you get into a fight
And the blades run down your back like superstars

Ska jag köra på helt-öppen-om-allt-som-händer-stilen?
Skriva inlägg som (figurativ dag) "Idag råkade jag riva bort en hel nagel på ena tån. Äckligt och ganska smärtsamt. Sen poppade jag 16 lyrica och 4 zopiklon. sen satte jag mig på bussen (och fånglodde på skolungdommar som fånglodde på mig) för att komma iväg till min psykolog. Vi pratade om hur jag [insert your own imagination]. När jag kom hem käkade jag en burk fruktsallad till LunchFrukost och drack kaffe, sen tvättade jag äntligen försenad tvätt... Nyss fick jag ett sug i magen  efter [I.Y.O.I] och, alt. men, mindes när [I.Y.O.I] och jag [I.Y.O.I] och hade det så jävla [I.Y.O.I]". Avsluta med antingen:
1. "Glad att det är över... Nu ska jag och Vik lifta och handla mat! Puss, hörs senare!"
2. "Längtar tillbaks lite. Snart helg, hm... Tripp till gbg..? Får skippa mathandling och spara på pengarna isf! Puss, hörs senare!"
Sedan bloggar jag två timmar senare om hurvida jag bestämde mig för att köpa mat eller (inom en snar framtid) knark!
Fördelen: Om man är självutlämnande på detdär viset, tja, då måste man känna sig ganska fri sen. Inga hemligheter som kan komma i fel händer, som sedan skadar någon, om de kommer fram. Och lite regelbundnare skulle jag nog hänga här... Nu är det lite hackigt.
Nackdelen: Om jag inte skulle ha vissa hemligheter och skriva öppet om i stort sett allt. Då skulle jag nog inte vandra varken säker eller speciellt populär (Populär? Hah!) på jorden. Dessutom har jag inte någon större lust att skriva om människor om det inte handlar om hur älskade och betydelsefulla de är (whatever negativ crap man har på hjärtat om en människa, kan man väl i princip alltid ta det med DEN MÄNNISKAN, och inte dra det i någon jävla blogg?). Handlar det inte inte om kärlek, utan, whatever, låt oss säga en utenatt, fest, dy.l så skulle jag hellre skriva ingenting alls än stuff som möjligtvis inte är okej för random människa. Bara de jag känner tillräckligt väl för att veta hur de reagerar på lite personal stuff, skulle jag kunna skriva lite personal stuff om. Jesus sa någon shit om att behandla andra som du själv vill bli behandlad... Och! Vill man verkligen egentligen veta varenda menlös detalj alla gör varje dag? Nej, nej och god! Nej!


Sick city sometimes
Sick city in your mind
Sick city sometimes
Sick city left you way behind

Sick city sometimes
Sick city in your mind
Sick city sometimes
Sick city left you way behind

Sick city sometimes
Sick city in your mind
Sick city sometimes
Sick city left you way behind

Funderat och komit fram till att jag gör någon slags kompromiss. Kanske kan vara lite öppnare, lite mer vardag, lite regelbundnare och lite mer tanke/ känsla. Men ha kvar mina censurer och behålla mina tånaglar och psykolog för migsjälv. Tar det i babysteps.

Now the buildings take a fall
And it tries to kill us all
In the name of something zero in your mind

Now the buildings take a fall
And it tries to kill us all
In the name of something zero in your mind

Sick city sometimes
Sick city in your mind
Sick city sometimes
Sick city left you way behind

GoldGunsGirls; BildBlogg.

k
Kära. Dina läppar är de enda jag vill kyssa....


Kärlek på hög nivå. Viktoria är kärlek.
Amanda. Det finns inga ord. Du är värd din vikt i guld. Jag älskar dig innerligt...

Trodde  nog att jag var stark. kanske?
khgf
Superförvirrad tjej som vandrade på totalt fel stig.
Min tomtelika pappa spelade för oss. Jag kände en konstig lycka.


mj
Kärlek. Bara kärlekslek i sängen. Underbart.

Whitetrash-girl. Fuck it. Fuck you.
Lost. Förvirrad. Hittat rätt väg nu, kanske....


Vik snarkar hörg pga vinet. Hon är det vackraste jag vet...Caught by what comes by
Stand alone without a fair chance tonight
Here again by your side when
They turn on all the lights
Yes i'll follow you tonight

Using white lies if we have to
It's easy to forgive and forget it all tomorrow
I just pass by you, pass by me
My last way out and worst mistake tonight
Lying lips wont say my eyes give me away
Wont you please turn out the light
And i'll follow you tonight

I'll follow you tonight
The worst mistake to make
Or just the kind of promise you simply have to break


So please turn out the lights
And i'll follow you to any doorstep, any hallway
With hope of finding more
Not feel shallow not get bored
And find it useless, feeling meaninglessJ
And just as low as i was high the night before

The worst mistake to make
Or just the kind of promise you simply have to break
So please turn out the lights
And i'll follow you tonightKärlek är det starkaste som finns.
Den är blind, farlig och vettlös.
När hjärtat styr kan vad somhelst hända.....
Men samtidig.
Kärlek är det vackraste som finns.
Kärlek ger mig liv,även om det livet ibland trasar sönder mig.
Men jag lever.
I kärlek.
Jag älskar dig min vilda.
Jag älskar dig.
And i'll follow you tonight.
Godnatt

To LisaLove, with Love.

Jag vill bara berätta för världen att det finns en skön, skånsk, böna kallad LisaLove.
Lisa kommer alltid vara mitt x-tra frasiga Wienerbread. Alltid.
Bromance
Hoemance
Och den där eviga frågan.
Vad faan hände den där helgen/kvällen?

The story om hur jag förstod att Lisa and I var på samma nivå är något av det skummaste jag varit med om.
Well, here it goes, hoes!
Vi vaknar upp, båda två, med minnesluckor. Nakna. Vita spets vid anklarna. Endast en förnimmelse av piller-trill-apple-souers och en halleluja hellride hänger kvar i luften.. Som ett blåslaget (why?) courtney-kollie med knullrufs endast LisaLove kunde matcha, rullar jag ur sängen och har genast sönder ett stycke plattång. Utan större verklighetsuppfattning tittar vi på varandra och tänker att, ja, den enda lösningen är väl att göra en roadtripp någonstanns. Vi gör oss så anständiga vi kan och vill, hittar en chaffis och drar iväg, utan mål. Cristiania nämns och plötsligt är vi på väg. Why? Bra fråga. Justice D.A.N.C.E, mstrkrft-mixad går på repeat och fast det är måndag morgon och skolan lektionerna väntar, åker vi mil efter mil mot danmark. Och lämnar skolan bakom oss. Ett suddigt dygn senare vaknar jag i bilen, av att tulltjänstemäm vill kolla upp vad vi har i bilen. Som tur är för chaffisen letar de bara efter alkohol och snart släpps vi fria igen. Väl hemma fastnar vi i chaffis rum och låtsas att vi är i cris en stund till. lite senare rumlar jag hem till mitt eget rum och somnar. Sjukskrivning resten av veckan.... Och det var så AnnieDarling och LisaLove bondade och The Hoemance tog sin början. Samma Nivå. rokkstarr-sis Lisa says, på bredaste skånska:
Ofta, ofta: "Alltså Annie, I FUKKING LOVE YOU!"
Paranoid: "Ni tittade på varandra. NI TITTAR PÅ VARANDRA! Alltså, nu dissade du mig här och ni har suttit och pratat om mig! Ni kan lika gärna erkänna!"
Inledninggen på ett telefonsamtal: "Annie Daarling! Alltså. Jag siitter här och kissar i ett badkar."
Inledninggen på ett telefonsamtal: "Annie, det är snö, jag har en sko på mig och jag tar nästa tåg till dig, jag ska bara röka klart."

Bromance, hoemance eller GuyLove som de kallar det i Scrubs. LisaLove är en av de få. En rokkstarr. Någon som aldrig blir chockad eller förbannad. Någon jag vill träffa. Hålla i handen och trösta när det är svårt.
Jag säger det som du skulle sagt; Alltså Lisa! I FUKKING LOVE YOU!
Pusss Love


Puss Lisa<3

Outxxx


Bloggwife, bloggerswife!

Lol på min driftiga, bloggiga fru.. Ibland måste man bara skratta åt dina små påhitt, DU är skum, men... I-LUV-U

Carrie B citrade;

Forever yours Forever mine Forever ours Eller dyl. V, du är min "förevigt" Är jag din?

Phone-Junkies heading to H-B platsen!

Jag och vik är hooked.Total-beroende... Av våra nya, lovely phones! Vi har dummat oss lite, bara lite, idag. Spenderat some money vi in borde... Men vi har varit sjukt duktiga också! Vi har varit hos soc lämnat massa papper inför flytt och jul osv! Sen tog vi vårt apoteks-ansvar och knallade dit för 3:e dagen i rad!? Liksom... Jagska dit imorgon OCKSÅ?!? Liksom fel en dag, vafan, men okej... Men tre dagar i rad så man måste dit en fjärde... Idiot Dumbasses... God bless att soc direkt-betalar shitten,hah! Nej,nu måste ja messa my better drinking-half , Ms E. Monsoon; nikks, 1 to 6, megakicks! Later dudes... Puss, osv.

Love

Du. Är. Så. Saknad. Och i söndags grät jag för första gången Puss gubben<3

Highlight


Sleep deprivation och ett fu*king jävla wienerbröd

Lider av sömnbrist, men det gör väl inte speciellt mycket just denna kväll/natt/morgon. För jag och my love har sällskap av björn igen. Och björns 50+ polare. Som blivit mitt lilla fan. Jag är officiellt ett bombshell, hahaha. Jag ska bli förevigad som tatoo?! Lol? Onyktra människor... Vi dricker te nu, och snart blir det "uppfriskande" morgonpromenad. Och då kanske jag äntligen får mitt fu*king jävla wienerbröd som jag suktat efter i någon vecka. Fast nu är jag iof inte sugen på det längre... Sucks for me. Lite. Snartsnartsnaaaart flyttar jag och min vackra. Och jag längtar, för i samma veva får jag, vi, träffa var lilla smula Amanda igen. Julfirande ihop, normal style, med min familj, verkar det bli. Men det ska bli lite mysigt, tror jag, KÄNNS det som. Det kan ju inte bli värre än förra julafton... Worst day -09. Utan tvekan. Aldrig har jag skämts så mycket i hela mitt liv, suck... Men i år ska det bli bra, i år ska det bli fint. Annars ger jag upp julen. För all framtid. Punkt. Nej. Nu är det dags för den där promenixen. Jag ska ut och stolpa i mina skyhöga, för dagen nyinköpta, lackstövlar, yaah! Och Min adorabla UB som ger geting-midja och boostat självförtroende<3 Nej. Upp, ut och iväg. I'm boring you. And I love it! Förresten, tack lisa för klurigaste, roligaste smsen/mmsen. Made my day, dear. Over And Out

Soffmys; *friday night live*

Sitter och fredagsmyser i soffan som en äkta svensson, med chips, finaste flickvännen, kompis-Björn och Kita-Hund.
Vi fredagsmyser med Sin City-Film, Pop-Corn, skvaller-blaska och pepsi.
Vi agerar soffpotatisar alla fyra.
Som vilka som helst, är vi.
Nästan.

Om en månad. Mindre faktiskt. Ska jag bli en Svensson. På riktigt.
Jag, vi, lämnar staden för landet. Riktiga landet.

Jag kommer bo på gångavstånd till den plats på jorden där jag kan släppa allt.
Min oas.
Mitt ostörda lilla paradis.
Där jag kan släppa allt.
Jag ska bo på gångavstånd.
jag kan lämna och andas på riktigt.
Ingenting rör mig där.
jag tror jag ska gå dit varje dag.
Ta med mig V.
Ta med mig Amanda när vi ska fira vår första jul ihop.
Jag ska gå dit på julafton.
Tända ett ljus på stranden.
Kanske bygga en snölyckta om det går?
Och jag ska vara jävligt tacksam för allt och alla jag har.
Släppa det jag inte kan ändra, det jag förlorat och det jag aldrig kan få.
Tänka på det jag vill.
Det jag älskar.
DE jag älskar...
Min plats.
Där kan jag samla i hop spillrorna.
Bitarna.
Och börja laga.
Det ska bli bra nu.
Jag tillåter faktiskt inget annat.

Jag älskar säkerheten i V och att hur alla känslor än flyger så rubbas aldig kärleken. Hon är min klippa. Alltid. Vaad som än händer så har vi alltid varandra. Det är det som Får mig att orka. Att vi till hör varandra, är menade för varandra. Viks ord för några minuter sedan. Jag älskar hur hon får mig att känna trygghet. När allt är upp-och-ner får hon in trygghet i mig. jag älskar V. Alltid. Flickvänner, festmös, sambos. Framtiden blir gitamål.
Jag älskar dig, V. Dig och mig....

Björn-Kompis och KitaHund sover.
V missbrukar sin is som vanligt och jag börjar längta till sängen.
Godnatt fredagsmys i soffan.
Snart godmorgon lördags-morgon-mys.
Det ska bli en bra dag imorgon också.
Godnatt.
Over and out.
XLovers/Trygghet<3

Mixad/Mosad. Whole lot of fan.


Bara för att vi såg ut sådär då, när vi blev vänner. Och för att jag är för söt utan smink. Tjo. Hm... ja.


Amanda är här.
Hon sover fortfarande.
Två minuter i tre.
Jag väcker dig nu, älskling.
Snart anyhow.
Ta vara på tiden.
Japp.
Ta extremt vara på tiden.
Jag sov två timmar "i natt".
Nu är jag fortfarande hung up/hung over.
Älskade V står i duschen.
I'm next...
(SMELLY CAAT?)
BolagetSlappaSovaKnarka(nä..)ShoppingDiskaStädaTvättaÄtaSvältaStöraÄlskaIrritera...? Hm?
Pick one.
Kombinera alla?
Vi får... Rösta? Ja? Okej.

Alla ord är så jävla överflödiga.
Jag älskar dig.
Jag älskar dig.
Men det vet du redan.
Och vi somnade bredvid varandra i morse
Jag var head over heels happy.
Milt drunk.
Och du sa något i sömnen.
Eller. Gjorde du bara ett ljud?
Du fick en puss eller två.
Jag fick presenter.
Jag fick dig.
Just nu.
Behöver jag dig, för...
Fan.


Whatever:

Note To Self; Glöm aldrig att du var den där bruden.
Tragic....


Lillis, fin!
Är du borta alltså?
Jag älskar dig.
Och jag vet att du älskar mig också.
Sorg och mera sorg.
Fan.

Och jag kan inte ens gråta
Fan.
Igen.

15:19 PM.
Later...

(FAN!?!)


The summer of misslyckade foton, heee? Hahaha!

Det ryktas 2.0, sommarpratare och fan och hans mo(n)ster!

Ja, det ryktas tydligen. Men VAD som ryktas är ännu, pour moi, ett totalt mysterium... Någon som, ja, kanske hört något? Någon? Please, pretty please? Jag är ganska sugen på att få lite info om vad jag "gjort/sagt" som är sådär DÖDLIGT skvallerbart! Not Fair! INTE okej! Oohy Veeyh!
  
Gossip-About-GrrlHello, my name is Rumor?


Tänker tillbaks, lite smått, på sommaren som kommit. Och på sommaren som gått och inser att den inte alls varit så händdelselös som det känns. Nej. Det har hänt en hel del, faktiskt.

Jag och V har haft en hel massa, mer eller mindre, hemlösa människor boendes under vårt tak, sovandes på vår soffa. Moa, *** + två, EnJävlaFitta, Jon (just nu), Berny och Nicklas (+ Milo) med mera, med flera. Ibland har det varit sjukligt roligt; Minns, vagt men starkt, rödvin, spetsnattlinnen och gapskratt/tårar med Berny på gräsmattan en natt. rullirullirunt och mossa i håret:D Hahaha, DEAR LORD! Minns också fina Moa, som snattade mat åt oss tre när kylen gapade tom och vi, utan överdrift, svallt. Ja, det var Africa-style, ganska länge, haha (såhär i efterhand). Och just det, Hah! Jag minns när jag och V shoppade loss på, hahahaha, COOP. jag lade 2500 riksdaler på enbart mat. Elva fyllda kassar, blev det totalt, ja? LOL?:D Men existerar det god (minnen), existerar även de onda, suck. För, såklart; mindre kul saker har också hänt; hot om bensinbomber, vräkningsvarning (byggt på totalfalska upplysningar. Liksom!? Why?),  Stulen iPod, stulna kläder, stulen dator och stulet,ja, lite annat smått och gott, en hel massa bråk, dramatik, rykten, hot, lögner och blahablahablaha! Orka!? 
Jag och min kära är alldeles för snälla för denna äckliga stad. Vi ger gång på gång folk vi inte känner mer än minimalt eller inte alls, chanser... Det vi får tillbaks? I bästa fall ingenting, not even a THANK YOU! I värsta fall Stölder och hot om bensinbomber genom fönsterrutan... SUCK. Men vet jag att någon bekants, bekanta, bekant står helt utan tak över huvudet så genomsyras hela jag av någon slags mammighet och bjuder in personen på stående fot. Vik är likadan och resultatet blir, ja, listan ovan... Så jesus hjälp mig! Jag är fruktansvärt trött på GBG och flyttar antagligen från stan vid års-skiftet! Jag och vik, tillsammans alltså. Sära på oss tänker vi inte göra... (Du är min värld, Viktoria. Min fasta punkt i slirig skit-stad). Det känns  som om jag och Göteborg är klara med varandra, i alla fall för en tid framöver. F you, Götet. EFF YOU! Göteborg är i mina ögon så jävla smutsigt och fyllt med människor som troligen skulle bli ratade vid helvetets pärleport. Satan himself skulle inte ta i de där människorna med tång... Alla är inte onda, men de som är det, de är fan way beyond begreppet "ondska"... Usch!

NEJ! Nu tänker jag ICKE gräva ner mig i de där jävla minnena. Ni ska inte få förstöra min tro på mänskligheten! Alla människor, med er som undantag,då, har NÅGOT gott i sig. Punkt. Nu byter jag ämne, hah!

Veckan började iallafall bra. Blev (nu lär alla bli chockade. Inte.) inlagd på östra, psyk. Something snapped och jag grät konstant, utan överdrift, i över fem timmar, i fredags. När jag vaknade på lördagsmorgonen var mina ögon så svullna att jag knappt fick upp dem. Det såg bokstavligt talat ut som om jag fått två smällar, och därmed enorma, påsiga blåtiror, under ögonen. Tur att jag är så pretty on the inside, att det inte gjorde något, hah! På söndagskvällen var jag så sjukligt trött på bristen av frihet att jag inte kunde sova en blund på hela natten och skrev, utan pardon, ut mig på måndagsmorgonen. Hela dagen och halva natten firade jag och V min hemkomst och jag vaknade pigg och glad (eller inte) i går morse och fick en smärre chock när jag såg att klockan på mobilen visade 21:33. "Men helvete, NEEEJ"! Insåg, efter lite panik-flängande runt i lägenheten, att klockan visade totalfel och egentligen var 09:00, cirkus. PUH! vid lunch drog jag och viks oss in mot stan! Betalade räkningar och fick annat "skoj" uträttat! Väl hemma bestämde vi oss för att, "Nej det här är inte alls bra, ketchup passar alldeles utmärkt till pannkaka!" och lämnade helt enkelt Hisingen Island i stilig bil! Har natten lång fått en (över-)dos challa walla jalla musik och nu är jag tröttare än ett mufflon-får..
Going to bed now.
Going to sleep.
-Over.
-Over and out.

Post scriptum; Jag älskar dig så hjärtat går i bitar, and only U hold the super-glue. Bank-bank bank-bank! Tanken på att få krypa ner bredvid dig om någon minut ger mig gåshud och fjärilar i magen!
 

Going home!
OMG!?
Snart ska jag åka hem till min babe. GÖTT!
Peace Out!

RSS 2.0